Wie ben ik

Mag ik me even aan u voorstellen?

Mijn naam is Aagje Versluis en ik ben 30 jaar. Ik heb mijn spw-3 diploma en werkervaring in de kinderopvang. In de vakanties begeleidde ik met veel plezier twee kinderen met autisme. Via het gastouderbureau volg ik cursussen en bijeenkomsten om mezelf te blijven ontwikkelen.


Gastouder ben ik geworden omdat ik graag kinderen om me heen heb. Het plezier dat kinderen hebben in het leven, de vrolijkheid die ze met zich meebrengen. Maar ook als ze verdrietig zijn ben ik er voor ze. Samen knuffelen, spelen, een boekje lezen, knutselen, een spelletje doen, lekker naar buiten, samen zingen, dansen, muziek maken en samen eten. Van mezelf ben ik een rustig, zorgzaam en betrouwbaar persoon. Ik hou van een positieve benadering. Opvang in mijn eigen huis betekent voor mij huiselijkheid, warmte en gezelligheid. Belangrijk vind ik het dat kinderen zich op hun gemak voelen en in hun eigen tempo en op hun eigen manier de wereld om zich heen kunnen ontdekken.


Mijn voorkeur gaat uit naar dagopvang van 0 tot 4 jaar. Naschoolse opvang is alleen mogelijk als uw kind na school naar mij toegebracht kan worden of al zelfstandig naar mij toe mag komen. Flexibele opvang is op dit moment helaas niet mogelijk.


Contact